parallax background

Klobása z ryb KONGO

Výrazná chuť tradičních klobás – zauzené tmavé rybí klobásy KONGO s nótami pepře, klobásového koření.

Rybí výrobek tepelně opracovaný. Vakuově baleno.

Složení:

Rybí maso ze sumečka afrického (Clarias gariepinus) 92 %, škrob bramborový, dusitanová sůl s jodem (sůl, jodičnan draselný), voda, směr koření, stabilizátor E451, antioxidant E316, dextróza, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, sůl, barvivo karamelové (glukózový sirup vyrobený z kukuřice a pšenice, barvivo E150d, siřičitany). Přírodní vepřové střívko.

Výživové údaje ve 100g:

Energie: 660kJ / 158kcal, Tuky 9,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,7g, Sacharidy 3,2g, z toho cukry 0g, Bílkoviny 15,2g, Sůl 2,4g.

Skladování:

Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C a po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Dobe expirace:

3 týdny

Výrobce:

Tilapia s.r.o., Tržní 274/2, 390 01 Tábor, Česká republika

Hmotnost:

190 g

Orientační maloobchodní cena

(uvedeno vč. 15% DPH)

70 Kč

klobas_kongo01
klobas_kongo02
klobas_kongo03
klobas_kongo04