parallax background

Klobása z ryb KALAHARI

Mimořádný chuťový zážitek – to jsou jasně pikantnější rybí klobásy KALAHARI.

Rybí výrobek tepelně opracovaný. Pikantní. Vakuově baleno.

Složení:

Rybí maso ze sumečka afrického (Clarias gariepinus) 69 %, vepřové maso, škrob bramborový, dusitanová sůl s jodem (sůl, jodičnan draselný), voda, směs koření, glukózový sirup, kvasničný extrakt, stabilizátor E451, antioxidanty (E300 a E301). Může obsahovat stopy arašídů. Přírodní vepřové střívko.

Výživové údaje ve 100g:

Energie: 647kJ / 155kcal, Tuky 8,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g, Sacharidy 2,6g, z toho cukry 0g, Bílkoviny 16,5g, Sůl 2,1g.

Skladování:

Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C a po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Dobe expirace:

3 týdny

Výrobce:

Tilapia s.r.o., Tržní 274/2, 390 01 Tábor, Česká republika

Hmotnost:

190 g

Orientační maloobchodní cena

(uvedeno vč. 15% DPH)

55 Kč

klobas_kalahari01
klobas_kalahari02
klobas_kalahari03
klobas_kalahari04